RISSNAVÄGEN 13 /// 834 31 BRUNFLO

VÄLKOMMEN TILL TERRAMOVER

Entreprenadföretaget som utgör en stabil grund i ert projekt.

TERRAMOVER FÖRLÄGGNINGSARBETEN

Kabelförläggning i världsklass.

Terramover har genom åren byggt upp en stor erfarenhet inom förläggningsarbeten som rör kraftkabel och optokanalisation. Utbyggnationen av förnybar el har ökat kraftigt det senaste decenniet och Terramover har deltagit i uppförandet av ett tjugotal vindkraftparker runt om i Sverige. Vi bäddar för en långvarig och stabil elproduktion med förläggningsmetoder som skonar kabel och kanalisation och säkerställer en produkt som håller i många år.

LÄS MER
TERRAMOVER GRUNDLÄGGNINGSARBETEN

Grundläggning med precision.

Terramover är specialiserade på grundläggning av hus och byggnadsgrunder. Från Stockholm i söder till Östersund i norr arbetar vi med nya, stabila grunder till nybyggnationer av olika slag. Våra utförda arbeten håller högsta kvalitet och en av vår starkaste egenskap är förmågan att färdigställa inom avtalad tidsplan.

LÄS MER
TERRAMOVER ENTREPRENADARBETEN

Entreprenadtjänster med kvalitet.

Terramover har resurser och kompetens för att utföra de flesta entreprenadtjänster man kan tänka sig. I vår maskinpark finns maskiner och redskap som lämpar sig för uppgifter som rör materialförflyttning, sprängning, kabeltryckning och mycket mer. Terramover åtar sig stora som små projekt i hela Sverige.

LÄS MER

Mer information inom kort.

Vi bygger för tillfället om vår webplats och därför kan länkar och information vara felaktiga eller missvisande. Vi ber om ert tålamod och försäkrar er om att sidan kommer uppdateras inom kort. Vänligen kontakta oss för info.

KONTAKT

ATTACUS TERRAMOVER AB

RISSNAVÄGEN 13 – 834 31 BRUNFLO

Telefon: 063 – 610 54

E-post: info@terramover.se

KONTAKTA OSS

<br>