RISSNAVÄGEN 13 /// 834 31 BRUNFLO

VÄLKOMMEN TILL TERRAMOVER

Entreprenadföretaget som utgör en stabil grund i ert projekt.

Våra grävmaskiner.

Terramover har sedan starten 2008 haft ett givande samarbete med Delvator / Hitachi. Maskinerna är hårt testade i vårt nordiska klimat och vi är nöjda med resultatet. Vi har totalt 8 grävmaskiner i vår maskinpark och storleken på våra maskiner sträcker sig från 3,5 ton till 30 ton. Senaste grävmaskinen köptes in våren 2021, en Hitachi 300LC.

LÄS MER

Våra hjullastare.

Terramover har totalt 5 hjullastare av varierande storlek. Vår största hjullastare är en Ljungby L15 och vår minsta är en Zettelmeyer ZL602. Maskinerna är anpassade och utrustade för att klara våra arbetsuppgifter väl såsom miljöanpassade för att klara marknadens krav.

LÄS MER

Övriga maskiner och redskap

Terramover innehar ett stort urval av verktyg, maskiner och redskap för att utföra speciella uppdrag inom mark och entreprenad. Bland annat har vi utrustningen som krävs för att trycka och vinscha kabel långa sträckor.

LÄS MER

Mer information inom kort.

Vi bygger för tillfället om vår webplats och därför kan länkar och information vara felaktiga eller missvisande. Vi ber om ert tålamod och försäkrar er om att sidan kommer uppdateras inom kort. Vänligen kontakta oss för info

KONTAKT

ATTACUS TERRAMOVER AB

RISSNAVÄGEN 13 – 834 31 BRUNFLO

Telefon: 063 – 610 54

E-post: info@terramover.se

KONTAKTA OSS

<br>